Ervaringen van cliënten

M.:

Enigszins verward ging ik na de eerste behandeling naar huis maar ik voelde me wel prettig. Ik begreep helemaal niets van wat er allemaal gebeurde tijdens de sessie maar je sloeg de spijker wel op zijn kop.

Ik kwam voor vermoeidheid en klachten die richting burn-out gingen en nu, na 3 behandelingen, gaat het al een stuk beter. Ik voel me letterlijk meer in balans komen en weet nu waar mijn valkuilen liggen zodat ik daar beter op in kan spelen. Ook mijn man geeft aan dat ik beter in mijn vel zit.

Je geduld en empathisch vermogen zorgen dat ik me volledig op mijn gemak voel op jouw behandeltafel. Helemaal hersteld ben ik nog niet maar dank zij jou heb ik vertrouwen dat ik op de goede weg naar volledig herstel ben. Dank hiervoor en ik kom graag terug voor een "APK'tje".

Lieve groet van M.


Met toestemming van de ouders mag ik deze foto's plaatsen van een kindje van 15 maanden dat bij mij kwam voor kinesiologie behandelingen voor eczeem en koemelk intolerantie. Links de foto van vóór de behandelingen, rechts van na de behandelingen.


Leon van Meer:

In het begin was ik vrij sceptisch over de mogelijke winst die ik met deze behandelwijze zou kunnen behalen voor het herstel en het weer zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken van mijn hand. Ik ben tijdens een ongeval de top van een vinger verloren en heb tijdens het lichamelijke herstel mijn hand een hele tijd niet of slechts gedeeltelijk kunnen gebruiken. Nadat de wond genezen was bleef ik beperkt in het gebruik. Trillingen van machines maar ook het trillen van een fietsstuur tijdens het rijden maakte dat ik redelijk beperkt was. Deels doordat ik mijn vinger een aantal maanden niet heb kunnen gebruiken met daarnaast ook een schrikreactie als ik mijn vinger gebruikte. De combinatie van handfysiotherapie om mijn vinger weer zo goed mogelijk bewegelijk te maken samen met de kinesiologie behandelingen van Hellen hebben er in het begin voor gezorgd dat mijn hand weer redelijk snel te gebruiken was. Al na 2 behandelingen merkte ik een verbetering en kon ik mijn hand weer pijnvrij gebruiken.
Hellen wil, in goed overleg met mij, nu kijken of er middels healing nog winst te behalen is en de eerste resultaten zijn voor mij erg hoopvol. Dus alle lof voor Hellen.
Mij heeft het in ieder geval enorm veel winst opgeleverd in het weer kunnen gebruiken van mijn vinger en hand.

 


Marike van Meer:

Hellen heeft mij in het verleden met kinesiologie behandelingen van mijn (zeer pijnlijke) hielspoor afgeholpen. Recent heeft Hellen door een combinatie van kinesiologie en healing mijn immuunsysteem een boost gegeven om snel en goed te herstellen na een antibiotica kuur voor een blaasontsteking. Absoluut een heel positieve ervaring en resultaat.


AvO:

Vorige week was ik voor een check bij Hellen. Vorig jaar heeft zij mij behandeld voor verschillende voedsel intoleranties. En met succes blijkt nu nog steeds!


Marion Derks en Cor Veraart:

Wij zijn diverse keren bij Hellen van Kaam geweest met klachten waarop de reguliere geneeskunst geen antwoord had en heeft. Wel werden we verwezen naar "dure" paramedische zorg. Onze problemen gaan over: hielspoor, golfarm belemmeringen en koliekpijn na een galblaas operatie. De overtuiging dat kinesiologie een oplossing geeft voor onze problemen is er niet zomaar. Ieder kan dit voor zichzelf onderzoeken. Maar Hellen van Kaam geeft ons door haar warme persoonlijke aandacht in combinatie met haar kinesiologische deskundigheid heel goede hulp. Door haar hebben wij bijzonder positieve ervaringen voor onze problemen gehad.


Anoniem:

Door mijn behandelingen bij Hellen, ben ik overtuigd geraakt van de werking van kinesiologie. De rust die Hellen uitstraalt en de oprechte interesse in jou als persoon en het resultaatgerichte streven naar het doel, maakt de behandelingen heel compleet. Mijn eigen ervaringen zijn zeer doeltreffend en ik zou het iedereen aanbevelen. Kinesiologie laat je eigen lichaam vertellen wat je nodig hebt om in balans te komen. De professionaliteit en kennis van Hellen zonder commerciële belangen maakt dat je klachten op natuurlijke wijze verholpen worden. Geef kinesiologie een kans naast de reguliere gezondheidsdienst. Geen betere raadgever dan je eigen lichaam met de kundige begeleiding van Hellen van Kaam.
Een tevreden en blije klant.